dilluns, 11 d’abril del 2016

INFORMACIÓ DEL CONCERT DE CANTATES DEL 20 D'ABRIL

Benvolgudes famílies,

Us fem saber que aquest curs hem volgut tornar a recuperar els concerts que havíem fet fa uns anys al Teatre-Auditori, on tots els alumnes poguessin intervenir i sentir-se’n partícips.(S'ha considerat que els alumnes de Sensibilització són massa petits per poder sentir-se còmodes dins d'un concert de format tan gran i faran el seu a final de curs amb un format més íntim)

L’acte tindrà lloc el proper 20 d’abril i es durà a terme en dues sessions, donat que la gran participació d’alumnes fa que la capacitat de públic al Teatre no sigui suficient per a tantes famílies.

La primera sessió serà a les 18:00. En ella s’interpretaran dues cantates. En la primera Al ball, sense un badall, hi prendran part els alumnes d’Iniciació I i II acompanyats de la Coral Infantil A, juntament amb instrumentistes de l’escola de Música tradicional de Sant Cugat, alguns instrumentistes i professorat de la nostra escola, així com narradora i ballarins.

Seguidament i a la mateixa sessió s’interpretarà La Llegenda de Sant Jordi, amb música del professor de l’escola i compositor Raimon Romaní, i en la que intervindran els alumnes de Bàsic 1 i 2 , la Coral Infantil A, la Coral infantil B, les corals Juvenil, Conservatori i el Cor d’Adults, la  i Banda Juvenilla del Conservatori, i l’Orquestra juvenil i la del Conservatori, juntament amb un grup de guitarres i flautes de bec, narradora i ballarins.

A les 20:00 només es repetirà la Llegenda de Sant Jordi, i els intèrprets seran els mateixos que a la primera sessió, però en el lloc dels alumnes de Bàsic 1 i 2, participaran els de Bàsic 3 i 4. Això també és degut a estratègies de capacitat.

Els nens i nenes d‘Iniciació i de Bàsic 1 i 2 i la Coral Infantil A deixaran el Teatre aproximadament a les 19:15 hores, quan s’acabi la primera sessió. (Els alumnes d’Iniciació veuran la cantata de Sant Jordi des de butaques d’amfiteatre reservades per a ells, acompanyats de professorat). En properes circulars es donarà tota la informació necessària quant al tema horaris d’arribades, sortides, assajos, etc.

També us avancem que el dimarts 19 d’abril farem un assaig general al mateix teatre on tothom que intervingui l’endemà haurà de ser present.

Evidentment els dos dies quedaran suspeses totes les classes

IMPORTANT: RESERVA D’ENTRADES

Les entrades seran gratuïtes i numerades, però degut a l’elevat nombre de participants s’ha organitzat un sistema de reserva per mitjà de correu electrònic.

El sistema serà el següent:

Cada alumne tindrà inicialment dret a dues entrades. 
Els familiars dels alumnes d INICIACIÓ I i II, BÀSIC 1 i 2 i CORAL A, hauran d’assistir a la sessió de les 18:00 hores. AIXÒ ÉS MOLT IMPORTANT QUE ES RESPECTI.

ELS FAMILIARS DE LA RESTA D’ALUMNAT hauran d’assistir a la sessió de les 20:00 hores

S’han creat doncs dues adreces electròniques:

cantatasantjordi18.00hores@gmail.com per a reserves de la sessió de les 18:00

cantatasantjordi19.45hores@gmail.com per a reserves de la sessió de les 19:45

A partir d’avui i fins al dia 1 d’abril (inclòs) es pot fer la reserva d’entrades, indicant NOM I COGNOM DE L’ALUMNE, NIVELL (només per a Iniciació i Bàsic) i nombre d’entrades desitjades.

En la primera ronda se’n garanteixen dues per alumne; a partir d’aquí es distribuiran la resta que s’hagin demanat adjudicant les que siguin possibles d’acord amb la capacitat de l’auditori. En cas que la demanda sobrepassi la capacitat, es farà un sorteig per a l’entrada que així ho requereixi.

Les entrades s’entregaran a consergeria en un sobre a nom de l’alumne entre els dies 11 i 15 d’abril.

*En cas que es tinguin participants a les dues sessions es podrà assistir evidentment a les dues, perquè les dues entrades es compten per alumne i no per família.
*No s’acceptaran reserves d’entrades a la primera sessió per a alumnes que no siguin dels cursos citats anteriorment.
*Per necessitats d’àmbit musical, la coral infantil B participa a les dues sessions, tot i que està formada principalment per alumnes de Bàsic 3 i 4.

Esperem que la informació que us donem sigui prou entenedora i us preguem que respecteu totes les indicacions. És un acte que mou una gran quantitat de persones i complicat d’organitzar. Us hi esperem !!!

Atentament,

Carles Miró i Altimira

Director