diumenge, 1 de març del 2015

L'EMMVA inicia un projecte pedagògic amb quatre escoles de Sant Cugat

Cugat.cat: L'Escola de Música inicia un projecte pedagògic amb quatre escoles de Sant Cugat

Núria Juanico | Noticia publicada divendres 27/02/2015
L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels ha iniciat un projecte pedagògic amb les escoles Ciutat d'Alba, Turó de Can Mates, Collserola i l'Olivera per impulsar l'educació musical a les aules. La iniciativa completa la formació del professorat especialista en aquesta disciplina i fomenta el coneixement musical dels alumnes santcugatencs.
El programa, en fase pilot, dóna eines als docents perquè puguin singularitzar el seu projecte educatiu i aprofitar el valor afegit dels coneixements musicals. En concret, els alumnes d'educació infantil de l'escola Ciutat d'Alba rebran formació musical mitjançant la metodologia REMIS, com també els estudiants de l'escola Turó de Can Mates. Els professors de tots dos centres obtindran formació a dins i a fora de les aules.


Els docents de l'escola Collserola desenvoluparan una metodologia d'aprenentatge col·lectiu a partir de dos instruments. Finalment, els alumnes de 2n i 6è d'educació infantil de l'escola L'Olivera milloraran l'aprenentatge i la comunicació musical a partir del cant coral i l'expressió corporal.

Enllaç extern a Cugat.cat