dissabte, 15 de febrer del 2014

VI Trobada de Saxos Limnos

El quartet de saxos Limnos organitza una trobada de saxos que aquest any celebra la seva VI edició. La primera va tenir lloc ara fa 6 anys a l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngeks i aquest any es torna a celebrar a casa nostra.
Hi ha inscrits 80 alumnes de les diferents escoles : Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels- Conservatori de Sant.Cugat, Escola Municipal de Música Blai Net de Sant Boi de Llobregat, Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar, Estudi de Música de Tarragona, Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases de Piera, Centre d’Estudis Musicals Cal Maristany d’Hostalets de Pierola, Escola de Música de Capellades.
Aquest any està dedicada al Jazz i la Música moderna. Es prepararà un concert que s'oferirà el mateix dissabte 22 de febrer a les 17h, on els alumnes tocaran obres per a cada nivell i un parell per a tots els participants, escrites per la professora Anna Pilar Briz .
A més a més, aquest any comptarem amb la col·laboració dels saxofonistes Martí Serrà i Gilberto Rivero, que faran uns tallers sobre l’estil i la improvisació.

Elena León, professora de saxo de l'EMMVA

Cap comentari: