dimarts, 12 de novembre del 2013

El concert de Santa Cecília amb la Marató de TV3




El divendres 22 de novembre, a dos quarts de vuit de la tarda, tindrà lloc a l'Aula Magna el tradicional concert de Santa Cecília, que commemora el dia de la patrona de la música. Com cada any, anirà a càrrec de professorat de l'escola i altres músics convidats. 

Des de la segona meitat de la dècada dels noranta, aquest concert s'associa amb una projecte benèfic de caire social o educatiu. D'aquesta manera vam crear el segell Música Solidària, amb el qual pretenem sensibilitzar i comprometre la comunitat educativa davant d'iniciatives que tenen finalitats humanitàries que necessiten suport material i difusió social. Fins ara hem col·laborat amb moltes entitats i projectes de tot el món i de l'àmbit de Sant Cugat, com la Fundació Vicente Ferrer o l'Associació Catalana per al Parkinson de Sant Cugat, per posar dos exemples.


Enguany hem optat per sumar-nos a l'acció que promou la Marató de TV3, dedicada a les malalties neurodegeneratives. Aquesta campanya preten recollir fons destinats a la investigació d'aquests transtorns que afecten a més de la meitat de la població més gran de 80 anys i a una gran quantitat de persones més joves.

L’entrada al concert serà gratuïta. Les aportacions es podran fer en metàl·lic en una urna situada al vestíbul de l’escola mitjançant els sobres Música Solidària que trobareu també allà a partir del dimecres 13 de novembre. 

Enllaços:    
Circular de Santa Cecília  (enllaç intern)
Disc de la Marató  (enllaç intern)
El Blog de La Marató   (enllaç extern)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada