dijous, 2 de maig del 2013

Activitats externes de música de cambra

CONCERT DE CAMBRA A L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PREMIÀ DE MAR
El passat dijous 18 d'abril, 4 grups de l'aula de música de cambra del nostre conservatori acompanyats per les professores Lourdes Pérez  i Anna Maria Cabrera, van participar en el Concert Intercanvi amb l'Escola Municipal de Música de Premià de Mar. Tots els alumnes van gaudir d'un ambient molt acollidor amb un  públic jove molt atent i interessat per tots els instruments que van sonar: piano, clarinet, violí, flauta, veu i violoncel. Ha estat una experiència maca i enriquidora per a tots els alumnes de les dues escoles.  Desitgem que el curs proper siguin ells els que vinguin a la nostra ciutat. Els esperem !
A.M.C.

 
XXXVI JOCS FLORALS CEIP POMPEU FABRA
Aquest dimarts 30 d'abril alumnes del nostre conservatori de l'aula de música de cambra de la professora Anna Maria Cabrera van donar les pinzellades musicals al XXVI Jocs Florals del CEIP Pompeu Fabra de Barcelona. La celebració va tenir lloc a la sala d'actes de l'escola Jesús Maria i Josep i Pare Manyanet situada al barri de Sant Andreu. 
Més de 200 nenes i nens de 3 a 12 anys van omplir la sala de gom a gom juntament amb els seus mestres, pares, avis i amics.
Cal felicitar els músics, la Isabel Lammens, violí, el Miquel Martínez, flauta; i al piano la pròpia professora l'Anna Maria Cabrera en substitució de l' alumna que en l'últim moment no va poder venir.
Un públic entusiasta i a la vegada atent va gaudir de les peces que el nostre grup musical va oferir en diferents moments del certamen amb obres de compositors de diverses èpoques: C. Hillmann, J.B. Loiellet i H. Rabaud, tots ells autors de música original per a aquesta formació, flauta violí i piano.
A.M.C.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada