dilluns, 11 de febrer del 2013

El nou director del Conservatori vol obrir més el centre a la ciutadania

Carles Miró ha assolit el càrrec de director fa sis mesos
Carles Miró ha assolit el càrrec de director fa sis mesos



El nou director del Conservatori vol obrir més el centre a la ciutadania

Sara Valdés | Noticia publicada avui, a les 06:00 | 84 lectures
El director del Conservatori de Sant Cugat i de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, Carles Miró, ha fet una valoració sobre els seus sis mesos al càrrec en una entrevista al programa 'Ritme Santcugatenc' de Cugat.cat (91.5FM). La difícil situació econòmica i la baixada de subvencions han estat els principals inconvenients, tot i que Miró apunta nous objectius, com obrir-se a la ciutat i establir ponts amb altres conservatoris catalans.

Després que el juliol passat Joan Josep Gutiérrez, que havia estat director del Conservatori de Sant Cugat i de l'Escola Municipal Victòria dels Àngels durant 16 anys, va presentar la seva renúncia al càrrec, el nou director, Carles Miró, vol donar un nou impuls al centre de cara a la nova etapa que ha assumit ja fa sis mesos. Miró ha explicat que ha arribat al càrrec en un dels pitjors moments per al país, però que això l'empeny a resorgir i crear noves expectatives.

Miró té la intenció d'obrir molt més l'escola a la ciutat, donar-la a conèixer i també oferir allò que necessita i demana Sant Cugat. En aquest sentit, el director ha explicat que està totalment obert a introduir altres estils i música moderna en l'oferta formativa actual.

Font: Cugat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada