diumenge, 2 de desembre del 2012

Recital del cicle ANNA RICCI EN GIRA



El proper dimecres 5 de desembre, a les 20:30, tindrà lloc a l'Aula Magna un recital de violí i piano organitzat per l'Associació d'Intèrprets de Música Clàssica (ACIMC) amb la col·laboració de l'EMMVA-Conservatori de Sant Cugat.
El recital, que tanca el cicle VI ANNA RICCI EN GIRA d'enguany, anirà a càrrec de la violinista Kalina Macuta i del pianista Daniel Blanch.

L'Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica organitza per 11è any consecutiu el Cicle Anna Ricci, de nosaltres a vosaltres, que presenta un cartell de repertori català interpretat per músics també del país. Enguany, la inauguració del cicle va ser un concert molt especial d'homenatge al violinista Gerard Claret, director de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra, que va tenir lloc l'11 de novembre al Petit Palau.
Des de sis anys, s'hi afegeix una versió de gira que té lloc a diferents poblacions de Catalunya, el cicle ANNA RICCI EN GIRA, que ha arribat a la sisena edició i en el qual hi col·labora l'EMMVA.Els altres concerts s'han fet a Granollers, Girona, Rubí i Sant Celoni.
El Cicle Anna Ricci, de nosaltres a vosaltres, va néixer amb la ferma vocació de difondre les obres més actuals i de més alt nivell creatiu dels compositors catalans amb l'excel·lent treball interpretatiu dels nostres músics professionals, tots ells socis membres de l'ACIMC i sensibilitzats vers el nostre projecte artístic i col·lectiu.                         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada