dimarts, 16 d’octubre del 2012

20 D'OCTUBRE, BCN: MANIFESTACIÓ PER L'EDUCACIÓ MUSICAL




Us informem que el proper dissabte 20 d'octubre, a les sis de la tarda, hi haurà una manifestació contre les retallades a les escoles públiques de música de dansa. Us convidem i  us animem a assitir-hi, sigueu alumnes, famílies o docents. Quants més siguem, més farem sentir la nostra veu.




MANIFESTACIÓ, 20 d’OCTUBRE, 18h, Barcelona

1. La Plataforma convoca tota la comunitat educativa d’Escoles i Conservatoris d’arreu de Catalunya, alumnat, famílies (AMPA’s), professorat i PAS a una acció de PROTESTA MUSICAL en contra de les RETALLADES EN ENSENYAMENT MUSICAL el dissabte 20 d’OCTUBRE a les 18h.
2. Farem tots un Pasacarrer amb formacions instrumentals i corals des de la Via Laietan

a amb l’Avinguda de la Catedral fins a la plaça de Sant Jaume, on interpretarem tots junts vàries peces. Inclourem un seguici fúnebre. Farem molta música al llarg de tota la concentració, cantant i tocant.
3. Comptem amb la necessària implicació dels equips directius i dels directors i directores de les agrupacions perquè la convocatòria sigui un èxit. La comunicació amb les famílies, anunciant la convocatòria des d’ara mateix és fonamental.
4. Estem acabant d’enllestir el material musical per plaça de Sant Jaume i també el cartell anunciador, que us farem arribar molt aviat.
5. En un parell de dies iniciarem una ronda de trucades als centres per començar amb la logística de l’acte. Feu-nos arribar qualsevol suggeriment que estimeu oportú.
6. Comptarem amb una assistència important de gent i necessitarem un grup de 20 voluntaris que col•laborin en les tasques de control el mateix dissabte 20. Us animem a posar-vos en contacte amb l’organització al e-mail salvem.musicaidansa@gmail.com

REIVINDICACIONS:

• Reclamem al Govern de la Generalitat de Catalunya el finançament legislat que ens nega.
• Defensem el dret d’accés a un ensenyament públic de la música i la dansa de qualitat.
• Defensem el futur musical del nostre país, del què la xarxa d’Escoles municipals i Conservatoris és pilar fonamental.


MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL•LABORACIÓ!


Convoca la plataforma SOSescolesmunicipalsmusicadansa
http://www.facebook.com/SOSescolesmusicadansa 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada