dilluns, 9 de juliol del 2012

L'EMMVA Ensemble a les "Nits de Música al claustre".

 L'EMMVA Ensemble actuarà el proper divendres dia 13 de juliol, a les 22 hores, dins el cicle "Nits de Música al Claustre", organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.
En aquest concert un grup de professors i professores, exalumnes i amics de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels/ Conservatori de Sant Cugat del Vallès ens interpretaran un repertori de música de cambra al voltant del pas del segle XIX al XX. Podreu sentir obres d'autors tant diversos com Ravel, Pedrell, Toldrà, Mahler, Strauss. 
Una característica molt concreta del concert és la utilització de formacions instrumentals poc usuals avui dia però que van estar molt de moda en aquells anys, en els que l'afany per poder interpretar grans obres en format reduït i així poder escoltar-les més sovint, va dur als compositors a utilitzar recursos altament imaginatius. Un d'aquests recursos per exemple és l'harmònium, un instrument avui dia gairebé arraconat a les esglèsies com a substitutiu de l'orgue, però molt utilitzat en els centres de cultura de l'època i que en aquestes obres aporta un color i una textura veritablement novedosa que de ben segur us sorpendrà. 
Per aquest concert comptarem amb la col·laboració de la "Fundació Victòria dels Àngels" i la "Fundació Pro Musica Sacra de Granollers".


Veure  PROGRAMA

Agenda ajuntament




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada