divendres, 27 d’abril del 2012

Alumnes del conservatori al Teatrillo

Ahir, dijous 27 d'abril, es va presentar al Teatrillo l'anunciat concert d'alumnes de cant del conservatori, destinat a recollir fons per un projecte de la fundació Ared. El programa es va dedicar a les cançons de Toldrà, en motiu del cinquentenari de la seva mort. Vam tenir el gran honor de comptar entre els assistens, amb la seva filla, Narcisa Toldrà, acompanyada pel musicògraf i amic Manuel Capdevila, així com de la presidenta de la Fundació Victòria dels Àngels, Helena Mora.
Podeu veure el programa i el projecte d'Ared a l'entrada d'aquest mateix bloc:

CONCERT D'ALUMNES DE CANT AL "TEATRILLO"


La fundació Ared ens ha enviat un correu d'agraiment, que transcribim a continuació:

¡GRACIAS DE TODO CORAZÓN POR LA NOCHE QUE DISFRUTAMOS AYER!

Por favor transmitid nuestras palabras de agradecimiento a Maria, Sílvia, Montserrat, Berta, Magalí, Anna’s, Joan Josep i Miquel. Por sus maravillosas voces, por el extraordinario sonido del piano y por una dirección estupenda.

…Y por supuesto un agradecimiento especial a la Sra. Toldrà por acompañarnos, a vuestra madre Joan y Nuria por estar ahí y a todos los que creéis en nuestro proyecto.

Un fuerte abrazo y cuando queráis nos sentamos para hablar del GRAN EVENTO 2013…ya tengo ganas de saber más sobre ello!! =)

Adjuntamos una fotografía de Oliver que transmite su pasión por la música y es, en este caso, el mejor de los agradecimientos.

Un abrazo y hasta pronto,




RRU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada